علت ترک پا و سریعترین راههای درمان آن
چرا کف پا ترک میخورد؟ . ترک پا یکی از مشکلات رایج پا است که هرکس در طول زندگیاش کم و بیش با آن دست و پنجه نرم میکند. یک نظرسنجی جدید در آمریکا نشان میدهد که 20 درصد از بزرگسالان در این کشور دچار ترکخوردگی پوست در پاهای خود میشوند. این بیماری پوستی در تمام ردههای سنی رخ میدهد اما
ترک پا یکی از مشکلات رایج پا است که هرکس در طول زندگیاش کم و بیش با آن دست و پنجه نرم میکند. یک نظرسنجی جدید در آمریکا نشان میدهد که 20 درصد از بزرگسالان در این کشور دچار ترکخوردگی پوست در پاهای خود میشوند. این بیماری پوستی در تمام ردههای سنی رخ میدهد اما این طور که از شواهد پیداست، خانمها بیشتر از آقایان در معرض ابتلا به ترک پا قرار دارند.
برای بسیاری از افراد داشتن ترک ظاهر نازیبایی دارد. عذابآور است و در مهمانیها تلاش میکنند آن را از دید دیگران پنهان کنند. برای درمان خشکی کف پا باید ابتدا دلایل ایجاد آن را بشناسیم. علت ترک پا مختلف از :
- بیماریهای قارچی
- کمبود آب
- زیاد شستن پا گرفته
- عوارض افزایش وزن
- دیابت
برای اکثر مردم ترک خوردن پاشنه پا معضل جدی نیست و تصور میکنند . به راحتی با چند درمان خانگی، قابل حل و فصل است. اما اگر ترکها بسیار عمیق شوند با درد بسیار زیاد در زمان راه رفتن همراه خواهند بود.
چرا کف پا ترک میخورد؟
علت ترک پا چیست؟
هنگامی که پوستِ حساس و آسیبپذیر کف پا و پاشنه بسیار خشک میشوند، ترکهای دردناکی به نام شقاق را در پاشنه پا ایجاد میکنند. این عارضه باعث احساس ناخوشایندی در پاها میشود. در این حالت پاشنه پا پوسته پوسته و ضخیم شده و پینههای قهوهای و زرد رنگی را در اطراف لبههای پاشنه ایجاد میکند.
معمولا تنها مشکلی که ترک پاشنه برای افراد ایجاد میکند، ظاهر ناخوشایند آن است، اما همین ترکهای به ظاهر بیخطر به باکتریها و ویروسها اجازه ورود به بدن را میدهند و منجر به عفونت و بیماری در افراد میشوند.
ترکها عموما به دلیل نبود رطوبت کافی در پاها ایجاد میشوند. ممکن است زخم شده و حتی خونریزی کنند. بیماریهای قارچی، کمبود آب بدن و استفاده از شویندههای نامناسب از جمله دلایل ترک پا است.
خشکی پا میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که رایجترین آنها این موارد میباشد:
عفونت قارچی
یکی از عمدهترین دلایل پوسته پوسته شدن پاها عفونتهای قارچی است. در بیشتر مواقع، عفونت قارچی خود را به شکل پوسته پوسته شدن نشان میدهد و فرد مبتلا احساس خارش نمیکند. بنابراین متوجه نمیشود که مشکل عفونت قارچی است.
پس اگر پوستتان ناگهان شروع به خشک شدن کرد، بهتر است تا دیر نشده خیلی سریع آن را چک کنید. اگر پوست دچار عفونت قارچی شود میتواند خیلی ساده ناخنهای پا را نیز مبتلا کند.
در چنین شرایطی خلاص شدن از عفونت بسیار دشوار میشود. عفونت قارچی، پوست ناخن را عفونی میکند و وقتی پوست خوب میشود، دوباره ناخن پوست را عفونی میکند و این چرخه ادامه پیدا دراد
بدون دیدگاه